УТИСЦИ О НАМА

Заиста сматрам да је боравак на СП ХЕМИЈА био драгоцјен за моју будућност. Био сам укључен у тим колега са којима сам остварио сарадњу и стекао нова искуства, како у лабораторији, тако и кроз посјете индустрији. Људи у Бањој Луци су такође били веома пријатељски настројени и друштвени.

КОДОР НАСЕР

студент докторант, Универзитет Сантјаго де Компостела, Шпанија

Имала сам могућност да проведем један семестар на СП Хемија у оквиру студентске размене. Одушевљена сам енергијом и позитивношћу људи које сам упознала и са којима сам остварила сарадњу! Научила сам доста кроз неколико месеци и сматрам да ће ми то бити корисно у пословној каријери. Предиван колектив и дивно искуство!

ВАЛЕНТИНА ФЕМИЋ

студент, Универзитет у Крагујевцу, Србија

За праксу сам изабрала Универзитет у Бањој Луци због одговарајућег програма хемије. Посебно сам уживала у посјети локалној творници папира, јер ми је дала увид у то колико енергије и воде се заправо користи у производњи нечега тако једноставног као папир.

КРИСТИ КОТЛА

студент, Талин, Естонија

Провео сам четири мјесеца на СП Хемија у склопу својих докторских студија.  Захвалан сам на овом одличном и незаборавном искуству, јер сам био у могућности да учим о различитим теренским активностима и проведем вријеме у средини другачијој од Јапана.

ХИРОНОРИ СУГИЈАМА

студент, Нагано, Јапан

За стаж сам изабрао СП Хемија због свог интересовања за хемију, а раније нисам био на Балкану. Веома цијеним искуство великог броја посјета разним производним погонима. Сигуран сам да је овај програм праксе побољшао моје вјештине у свим областима.

АНДРЕС САКА

студент, Талин, Естонија

Иако сам у Бањалуци била само недељу дана, имам само ријечи хвале: сјајни људи, укусна храна и веома занимљив рад истраживачког одјељења. Једва чекам прилику да се вратим, наставим истраживање са тимом и боље упознам Бањалуку.

РЕБЕКА ЛОРБЕР

Факултет за технологију полимера, Словенија